Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Όλα τα λεφτά πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τελείωσαν τα ευρωπαϊκά. Θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, αλλά δεν το άξιζε. Εγώ πιστεύω ότι θα περάσει η Μπριζ, αφού είναι σε εκπληκτική κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη δουλειά που γίνεται αυτές τις μέρες στον «Δικέφαλο του Βορρά», υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις του Λουτσέσκου για τις προπονήσεις που έχει αυτή την εβδομάδα το «ασπρόμαυρο» σύνολο και φυσικά την επόμενη ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Μοναδικός που είναι εκτός είναι ο Σάστρε.

«Όλα τα λεφτά είναι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Το έχει εμπεδώσει η ομάδα, αφού πρώτα πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι για να κοιτάξει τα επόμενα. Είναι το πρώτο, το πιο δύσκολο και ο Ολυμπιακός είναι ανεβασμένος, και για αυτό πρέπει να δουλέψουν και να μπορέσουν με αυτοπεποίθηση να είναι έτοιμοι για αυτή την αναμέτρηση», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το θέμα με τον Αλμέιδα, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ ήθελε από την πρώτη στιγμή να ρίξει τους τόνους, αφού τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν σε παιχνίδια με ένταση, όπως ήταν το τελευταίο με την «Ένωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x