Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: Ούτε 1% να μην αρχίσει με Λουτσέσκου και του χρόνου ο ΠΑΟΚ - Από τις μικρότερες ΑΜΚ

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ και επισήμανε πως η ομάδα δεν ξεκινάει από το μηδέν, ενώ μίλησε και για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την εκτίμηση ότι η φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ είναι αποτυχημένη αλλά μπορεί να αποτελέσει μια βάση για την επόμενη, έκανε στον «αέρα» bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, καταγράφοντας και το… χαμηλό βαρομετρικό στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

«Είμαστε σε ένα διήμερο όπου έχουμε και εξελίξεις και τοποθετήσεις ανθρώπων του ΠΑΟΚ που κάνουν απολογισμό της χρονιάς. Το ποσό για την ΑΜΚ είναι 3 εκατομμύρια ευρώ και πρέπει να καλυφθεί από τον μεγαλομέτοχο, από τα μικρότερα ποσά που θυμάμαι τα τελευταία 12 χρόνια που είναι ο Ιβάν. Είχαμε φτάσει και σε ποσά ύψους 15 εκατομμύρια, αυτό δείχνει ότι γίνεται μια πιο ορθολογική χρήση. Απέτυχε η ομάδα να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους, αλλά όχι ότι έμεινε πίσω. Δεν ξεκινάει από το μηδέν, μπορεί να χτίσει πάνω σε όσα έκανε φέτος, το Κύπελλο είναι ένα έπαθλο που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι είναι ξεκάθαρη η τοποθέτηση του «δικέφαλου του Βορρά», μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, πως ο Υφυπουργός αθλητισμού έκανε ότι μπορούσε για να μην γίνει ο τελικός του Κυπέλλου.

Ο Τσορμπατζόγλου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ούτε 1% να μην βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, χωρίς βέβαια να είναι και στο απυρόβλητο, αφού έχει ευθύνη για την αποτυχία της Ευρώπης.

Ενώ επισήμανε ότι η πορεία των «ασπρόμαυρων» τη νέα σεζόν και το αν θα πάνε για πρωτάθλημα θα κριθεί από την απόκτηση ενός φορ, ενός χαφ, ενός μπακ και ενός μεσοεπιθετικού, που χρειάζονται για να ανέβει το επίπεδο του ρόστερ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x