Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πάει για την έκπληξη με Λάριν ο ΠΑΟΚ - Ίσως προκύψει και πλάγιος μπακ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα της απόκτησης του Κάιλ Λάριν από τον ΠΑΟΚ, επισήμανε πως ίσως αποκτηθεί και ακραίος αμυντικός ενώ μίλησε για το ματς με Παναθηναϊκό.

Τα στοιχεία που καθιστούν τον Κάιλ Λάριν μεγάλο αλλά και πολύ δύσκολο στόχο για τον ΠΑΟΚ κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι ένας μεγάλος στόχος ο Λάριν, είναι ένας πολύ καλός φορ. Έτσι όπως του προτάθηκε, ο ΠΑΟΚ βλέπει τα χαρακτηριστικά ενός επιθετικού που μπορεί να ποντάρει για αρκετό καιρό. Βγαίνει να παίξει και στα άκρα. Θέλει να φύγει από την Μπριζ, έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι. Είναι πολύ δύσκολη περίπτωση και οικονομικά κυρίως. Ο ΠΑΟΚ συζητάει αρχικά για δανεισμό, αν τα δεδομένα διαφοροποιηθούν σε 10 μέρες, θα το δούμε. Πάει να κάνει την έκπληξη με βάση όσα ξέρουμε σήμερα, σε μια κίνηση μακροπρόθεσμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι επειδή το καλοκαίρι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν θέλει να κάνει πάλι επτά-οκτώ μεταγραφές, γιατί τόσα συμβόλαια λήγουν, θα το κυνηγήσει από τώρα και για έναν πλάγιο μπακ που ίσως προκύψει τον Γενάρη για να προλάβει το καλοκαίρι.

Ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι είναι σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή του Τάισον στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ μπορεί να πάρει και λίγο χρόνο συμμετοχής.

Ενώ σημείωσε ότι ο Λουτσέσκου δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τις δύο θέσεις μεσοαμυντικά και τις τρεις μεσοεπιθετικά που είναι ανοιχτές στους «ασπρόμαυρους» για την 11άδα, έχοντας πάντως λίγες επιλογές.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x