Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θέλει πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τον Τζόλη»

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις περιπτώσεις των Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, Χρήστου Τζόλη αλλά και για τη ρεβάνς με την Μποέμιανς, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ράλλη.

Σχετικά με την μεταγραφή του Τζιοβίνκο, ανέφερε πως «αν δεν βγει η ανακοίνωση από τους Άραβες ότι λύθηκε το συμβόλαιό του, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως θα γίνει αυτό, σε κάτι που βοηθά και ο ΠΑΟΚ. Τον έχουν αποχαιρετήσει οπαδοί, συμπαίκτες, αλλά μετά από πολλές διαπραγματεύσεις ίσως χρειαστεί χρόνος. Παίζονται έξι εκατομμύρια ευρώ στην υπόθεση. Πιστεύω όμως ότι στο τέλος θα γίνει το deal».

Όσον αφορά την υπόθεση του Τζόλη, τόνισε πως «είναι αρκετά προχωρημένη, πιο απλή αφού ρόλο παίζουν τα χρήματα ανάμεσα σε Νόριτς και ΠΑΟΚ. Πλέον οι Άγγλοι πιέζουν ώστε να κλείσει το θέμα, ενώ το πόσο φαίνεται πως θα είναι πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα έσοδα και να κινηθεί για νέο μεσοεπιθετικό».

Τέλος, σχολίασε και τα όσα ειπώθηκαν από τον Λουτσέσκου μετά το ματς με την Μποέμιανς. «Δεν με ενδιαφέρει πως θα βρείτε τον τρόπο, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να προκριθεί. Θέλω να έχετε αίμα στα μάτια ώστε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε», είχε πει ο Ρουμάνος. Όλοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν. Έγιναν κάποια τεχνικά λάθη που παρέσυραν τους ποδοσφαιριστές με τον γρήγορο ρυθμό, αλλά πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Επίσης, ο Κρέσπο πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x