Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Το θέμα είναι ποιοι θα αντικαταστήσουν τους Κούρτιτς και Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, κυρίως για το θέμα του ρόστερ της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όχι, δεν υπάρχει κάτι. Είναι στη φάση που ζυγίζουν και βάζουν προτεραιότητες. Καλώς ή κακώς υπάρχει χρόνος για να πάρουν αποφάσεις και να κλείσουν το ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη μεταγραφές, αλλά τίθεται θέμα ποιότητας και ουσίας. Και τι μπορεί να διορθώσει, αν και το σήμερα έπρεπε να είναι προβλεφθεί από την αρχή. Αποδείχθηκε αγωνιστικά και μεταγραφικά κοίταξε το αύριο και μεθαύριο, υποτιμώντας το σήμερα. Δεν είναι τίποτα αυτονόητο. Του έτυχε μία καλή ομάδα, η οποία τον εξέθεσε», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Το θέμα 5-6 ανενεργών παικτών υπήρχε και έπρεπε να είχε τακτοποιηθεί σε όποια κατάσταση κι αν ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ζαμπά, ο οποίος έχει πάρει μία εβδομάδα άδεια και λείπει ενάμιση μήνα, θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό. Κανείς δεν τον θέλει, αφού τον ζητούν ως ελεύθερος. Για τον Μουργκ πρέπει να βρεθεί η ομάδα. Από εκεί και πέρα, είναι ο Τέιλορ, ο Λάμπρου και με όλα αυτά ασχολείται ο Μπότο. Τέτοιου είδους υποθέσεις ολοκληρώνονται στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Μία κίνηση που έπρεπε να γίνει με έναν πιο ποιοτικό σέντερ φορ», πρόσθεσε.

Σχετικά με τους Κούρτιτς και Αουγκούστο που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου υπογράμμισε πως μπορεί οι δύο να αποχωρήσουν από την ομάδα, αλλά το θέμα είναι ποιοι θα τους αντικαταστήσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x