Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πάρα πολλές οι απουσίες για ΠΑΟΚ με ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στο γεμάτο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Αποδεκατισμένος φαίνεται πως θα είναι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το «βουνό» προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Πιθανό να απουσιάσουν και οι οκτώ που είναι τραυματίες, ενώ δύσκολα θα ξεκινήσουν και οι παίκτες που έπαιξαν 120 λεπτά στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ο Μιτρίτσα είναι εκείνος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει, αφού έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Όλοι οι άλλοι είναι πολύ δύσκολο. Η σεζόν έχει τελειώσει για τον Μιχαηλίδη και μάλλον τον Ελ Καντουρί, ενώ αν έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο μένει νοκ άουτ κι ο Μπίσεσβαρ. Ο Βιεϊρίνια είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την ΑΕΚ, ο Τσιγγάρας δεν έχει θλάση αλλά χρειάζεται να κάνει τεστ για να μην πάθει υποτροπή. Ο Ντόουγκλας, που είναι τιμωρημένος για την Κυριακή, έχει ένα χτύπημα που ίσως είναι θλάση», τόνισε.

«Όσο περνά ο καιρός ο Λουτσέσκου θα αρχίσει να σκέφτεται και τον τελικό του Κυπέλλου, αφού βεβαίως εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Πασχαλάκης, Μιχάι, Βαρέλα, Σάστρε, Σίντκλεϊ, Σοάρες, Σβαμπ, Μουργκ, Τέιλορ, Ζίβκοβιτς και Τσόλακ», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x