Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πέρασαν τα πολύ δύσκολα για τον ΠΑΟΚ, ανοιχτό να φύγει ο Τσόλακ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM μεγάλο ρίσκο την αποχώρηση του Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν την απέκλεισε και μίλησε για τα ματς που έρχονται.

Τα τελευταία δεδομένα αναφορικά με την αποχώρηση του Τσόλακ από το ρόστερ του ΠΑΟΚ ή όχι, αλλά και την… άνεση που έχει πλέον ο ΠΑΟΚ μετέφερε, μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Έχει δύσκολα ματς μπροστά αλλά τα πολύ δύσκολα πέρασαν. Ο ΠΑΟΚ έχει λύσεις, είναι υγιείς οι παίκτες του και περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί τελικά το ρόστερ στα τέλη του μήνα. Οι μεταγραφές στην Σουηδία τελειώνουν τον Φεβρουάριο, να ξέρετε. Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις δύο σέντερ φορ στην ίδια περίοδο αλλά κρατάμε και μια πισινή γιατί επιστρέφει ο Ολιβέιρα και μπορεί να μείνει με αυτόν, συν τους Άκππομ και Κούτσια. Είναι ρίσκο μεγάλο να φύγει και ο Τσόλακ, αλλά το κρατάμε. Σκεπτόμενος και τα επόμενα ματς ο Λουτσέσκου θα προβεί σε ένα ροτέισον κόντρα στον Βόλο, αν και είναι νωρίς ακόμα να κάνουμε προβλέψεις για την 11άδα», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι προς το χειρότερο για τον Σοάρες, υπάρχει αισιοδοξία παρότι καθυστερεί εδώ και δέκα ημέρες, ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αλλά και ότι έχει βρεθεί ένας εξτρέμ, επίσης από την Ιβηρική χερσόνησο για τον «δικέφαλο του Βορρά», χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό κάτι περαιτέρω.

Τέλος, ο Τσορμπατζόγλου ανέφερε πως τις επόμενες εβδομάδες θα είναι έτοιμος ο Ελ Καντουρί, ενώ αναζητείται λύση για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ ο Εσίτι τον Ιανουάριο έστω και σαν δανεικός.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x