Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πλησιάζει η ώρα της πρώτης ''ανασκόπησης'' του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση από την ΑΕΚ ενόψει και του επόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπήρχε ρεπό και θα επιστρέψουν από σήμερα στις προπονήσεις. Είχε παιχνίδι την Πέμπτη, ακολούθησε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και από τη στιγμή που δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, καλό είναι να πάρει μία ανάσα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Μάρκος Αντόνιο, που μπορεί να δώσει μία ταχύτητα στο κέντρο του ΠΑΟΚ, έχει συμπληρώσει 10-15 μέρες που συμμετέχει μόνο στην προθέρμανση και αυτό παρατείνει την αποθεραπεία του. Είναι ανησυχητικό το πότε θα επιχειρήσει να κάνει όλο το πρόγραμμα της ομάδας, για να φανεί πού βρίσκεται. Φυσικά δεν θα παίξει με Ολυμπιακό και μην πάμε μέχρι την επόμενη διακοπή», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και μένει να φανεί μία τόσο κακή εμφάνιση, αν θα τους επηρεάσει θετικά ή αρνητικά, για ένα ακόμα ντέρμπι, που είναι ξανά εκτός έδρας. Επίσης, θα φανεί αν έρχεται η ώρα για τη διαχείριση ορισμένων παικτών και σε κάποιες θέσεις, όπως ο Σαμάτα για την επίθεση αλλά και του Εκόνγκ για το δεξί άκρο της άμυνας. Τέτοια περίοδο λαμβάνει ορισμένες αποφάσεις ο προπονητής. Ο Σαμάτα δείχνει ότι είναι εντελώς εκτός περιοχής και με τον Ολιβέιρα μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι παίκτες…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x