Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Να βρει λύσεις στην επιθετική λειψανδρία ο ΠΑΟΚ - Προτιμάει γήπεδο στην Ελλάδα»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις μαζεμένες απώλειες του ΠΑΟΚ στην επίθεση ενόψει του «τελικού» με τον Ολυμπιακό και μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου.

Σημαντικές επιστροφές αλλά και καίριες απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τις οποίες θα πρέπει να «μακιγιάρει» για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη, όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Στην ΚΕΔ αν θα βρουν ξένο θα είναι ένας και αυτός για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι πλέον δεδομένο ποιοι παίζουν και ποιοι όχι. Σημαντικό ότι υπολογίζονται οι Ίνγκασον, Αουγκούστο και Σάστρε εξίσου σημαντικές και οι απουσίες των Τάισον, Ολιβέιρα και Νάρεϊ, τρεις παίκτες με ατομική ποιότητα. Πρέπει να διαχειριστεί αυτά τα θέματα και να αντιμετωπίσει την λειψανδρία επιθετικά ο ΠΑΟΚ. Είναι η ομάδα πως θα δουλέψει, πως θα καταφέρει να στείλει την μπάλα. Με πολύ τακτική, πολύ δουλειά κύλησε η προετοιμασία. Δεν ξέρω αν ήταν εξαρχής το πλάνο με τον Τόμας μπροστά, αλλά είναι πιο πιεστικός, με ένταση και τρεξίματα, χάνει κάποια άλλα πράγματα βέβαια», είπε μεταξύ άλλων.

Με αφορμή το ντέρμπι με τους Πειραιώτες, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι μιλάμε για «τελικό», δεν υπάρχει αύριο για τον «δικέφαλου του Βορρά» παρά μόνο ένα αποτέλεσμα, που θα κρίνει ένα καλό ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου σημείωσε ότι είμαστε σε αναμονή για το Κύπελλο, καθώς το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ θα ενημερωθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το γήπεδο διεξαγωγής, με τον ίδιο να προτιμάει την… ελληνική λύση σε κάθε περίπτωση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x