Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Να προσέξει τις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ-Πιθανή τριάδα Αουγκούστο, Μουργκ και Ζίβκοβιτς»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει καιρό ένα ντέρμπι και αναφέρθηκε στην 11άδα που θα παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Την δυσκολία του ΠΑΟΚ να κερδίσει ένα ντέρμπι φέτος κατέγραψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με αφορμή το επικείμενο με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, εξηγώντας τι πρέπει να κάνει για να αλλάξει αυτό.

«Μπαίνουμε σε περίοδο που έκλεισαν όλα τα ματς με τους θεωρητικά μικρομεσαίους και αρχίζουν τα ντέρμπι στα οποία ο ΠΑΟΚ έχει καιρό να κερδίσει. Είναι εξάποντα αυτά τα ματς, θέλει να μείνει όσο μπορεί κοντά στον Ολυμπιακό, αν και είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση. Θέλει γκέλες του πρώτου και σερί του ΠΑΟΚ, το οποίο κάνει αλλά έχει να κερδίσει καιρό μεγάλο παιχνίδι. Είναι άλλο να παίζεις καλά και άλλο να κερδίζεις. Τις λεπτομέρειες πρέπει να προσέξει, ανεξάρτητα από τις απουσίες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, για το αγωνιστικό κομμάτι επισήμανε ότι η ενδεχόμενη απουσία των Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα και η δεδομένη του Ελ Καντουρί κάνουν προβληματική την μεσοεπιθετική λειτουργία του «δικέφαλου του Βορρά» την Κυριακή, με πιθανή τριάδα τους Αουγκούστο, Μουργκ και Ζίβκοβιτς.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι λάθη γίνονται αλλά κάποια πολύ απλά δεν μπορείς να τα δικαιολογήσεις, ειδικά στις περιπτώσεις των VAR, παραθέτοντας και συγκεκριμένα παραδείγματα.

Τέλος, ο Τσορμπατζόγλου σχολίασε την ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως έγραψαν ιστορία γιατί δεν ακούμε συγγνώμη εύκολα στην Ελλάδα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x