Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους στον ΠΑΟΚ - MVP της φετινής σεζόν είναι ο Λουτσέσκου»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον Άρη, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετά την επιβλητική νίκη του επί του Παναθηναϊκού και ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον Άρη για την τελευταία αγωνιστική, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Αρχικά, ανέφερε ότι το κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι του αιώνα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ξεκαθάρισε ότι αξίζει να παίζει αυτόν τον τελικό για την κατάκτηση του τίτλου, δεδομένης της πορείας του καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι άπαντες στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους και την ψυχραιμία τους και στάθηκε στη δουλειά που χρειάζεται όσον αφορά την πνευματική προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι ο Βιεϊρίνια δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Τέλος, απάντησε σε ερώτηση για το ποιον θεωρεί τον MVP της σεζόν, τονίζοντας ότι Κοτάρσκι Μπάμπα, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι πολυτιμότεροι, αλλά τελικά έδωσε τον τίτλο στον Λουτσέσκου, ο οποίος έχει καταφέρει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ως εδώ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x