Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Προχωράει όπως έχει ο ΠΑΟΚ, μετά θα κοιτάξει την αναβάθμιση του Τσόλακ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αφού μίλησε για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της προετοιμασίας του στην Αυστρία, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν παραχωρείται ο Αντόνιο Τσόλακ.

«Ζήσαμε την πιο δύσκολη στιγμή στη φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον γιατρό να κάνει φοβερό σπριντ, καθώς χτύπησε στα πλευρά ο Ολιβέιρα. Μαζεύτηκαν όλοι από πάνω του. Έχω ακόμα την εικόνα του γιατρού να τρέχει. Εκεί που ήταν όλοι ήρεμοι. Έφαγε μία αγκωνιά από τον Κοτάρσκι ο Ολιβέιρα, ο οποίος έφυγε όρθιος από το πρόγραμμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Στον ΠΑΟΚ υπάρχει αγωνία, μετά την απόφαση να μην παραχωρηθεί ο Τσόλακ, αφού υπάρχουν μόνο δύο παίκτες αυτή τη στιγμή. Αν πάθει κάτι ο ένας ή αργήσει ο αντικαταστάτης, θα υπάρξει πρόβλημα. Ό,τι και αν λέγεται ή να γράφεται, δεν ισχύει κάτι.

Έτσι όπως πορεύεται ο ΠΑΟΚ, έχει αριθμητικά πολλούς παίκτες, και είναι καλυμμένος σε πολλές θέσεις. Ποιοτικό ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Προχωράει όπως είναι…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x