Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πρώτη μεγάλη μεταγραφική σύσκεψη στον ΠΑΟΚ - Στο κέντρο τα μεγαλύτερα κενά, πολλοί παίκτες στον αέρα»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό για τις μεταγραφές της νέας σεζόν, εστίασε στις θέσεις που πρέπει να γίνουν κινήσεις και μίλησε για την Κ15.

Σήκωσαν… μανίκια στον ΠΑΟΚ, ήδη, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με αφορμή την μεταγραφική σύσκεψη που είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης (23//05).

«Η αγωνία έχει να κάνει με την επόμενη ημέρα. Ξεκινάει τώρα η πρώτη μεγάλη μεταγραφική σύσκεψη. Στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα, για να κάνουν εφικτές κάποιες περιπτώσεις. Το κέντρο του γηπέδου φαίνεται ότι απασχολεί πιο έντονα, φαίνεται ότι εκεί υπάρχουν τα μεγαλύτερα κενά. Ακόμα και ο Οζντόεφ, που έχει συμβόλαιο, για πολλούς και διάφορους λόγους μπορεί να παραχωρηθεί. Είναι στον αέρα πολλοί παίκτες. Εννοείται ότι προτεραιότητα είναι να μείνει ο Μεϊτέ, είναι πολλά τα λεφτά της ρήτρας αλλά και το συμβόλαιό του. Θα το διαπραγματευτούν στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει εισήγηση του Λουτσέσκου να μείνουν Κεντζιόρα και Τόμας. Το βάρος θα πέσει στη μεσαία γραμμή, σαφώς υπάρχει και το θέμα του Σβαμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας για την κατάκτηση του τίτλου από την Κ15, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι του «δικέφαλος του Βορρά» τα πάει κι εκεί καλά, αναδεικνύοντας και καθιερώνοντας παίκτες, που παίρνουν τίτλους και έχουν μέσα τους τον πρωταθλητισμό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x