Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Σπρώχνει την αποχώρηση Μιχάι ο ΠΑΟΚ, θέλει να βγάλει κέρδος από Μουργκ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι άπαντες στον ΠΑΟΚ είναι εν αναμονή των αποχωρήσεων παικτών που δεν υπολογίζονται και μίλησε για τα δέκα χρόνια Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα.

Τις εξελίξεις με το… άδειασμα του ρόστερ του ΠΑΟΚ περιμένουν άπαντες στην ομάδα για να προχωρήσει ο σχεδιασμός, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Δεν έχει προκύψει είδηση, δεν υπάρχει υπογραφή ή συμφωνία. Του Τέιλορ δεν μπορεί να χαλάσει με τη Σαχτάρ, του Ζαμπά όμως επειδή είναι ικανός να μπει σε… άλλο αεροπλάνο αντί για τη Σαουδική Αραβία, κρατάμε μια επιφύλαξη. Για τον Μουργκ υπάρχει μόνο η Λίντσερ και θα είναι πολύ σκληρές οι διαπραγματεύσεις, γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει να βγάλει και κάτι. Ο Λάμπρου θα βρει ομάδα, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ενώ υπάρχει και η υπόθεση του Μιχάι, σίγουρα τον σπρώχνει ο ΠΑΟΚ. Δεν προχώρησε με τη Φαμαλικάο, αλλά στόχος είναι να παραχωρηθεί, στο ερώτημα αν θα αντικατασταθεί δεν υπάρχει απάντηση. Παραμένει το ζήτημα όταν φύγουν Κούρτριτς και Αουγκούστο από το ποιους θα αντικατασταθούν, θεωρώ ότι θα αποχωρήσουν πάντως. Είμαστε σε αναμονή των αποχωρήσεων», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ κληθείς να σχολιάσει τα δέκα χρόνια παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον «δικέφαλο του Βορρά», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε: «Είναι άλλος Σαββίδης μέχρι το 2019 και άλλος μετά. Φαίνεται αυτό από τις κινήσεις που έχουν γίνει. Έβαλε πολλά χρήματα την τριετία 2016-2019, όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε όσους τίτλους είχε πάρει όλα τα χρόνια. Μετά επέστρεψε στον στόχο να υπάρξει αυτάρκεια και να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι 145 εκατομμύρια σε αυτό στο διάστημα. Πέρυσι κατάφερε να βάλει μόνο 10 κι εκεί είναι ο στόχος του».

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε και στην απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην υπάρξει δημοσιότητα στο επερχόμενο φιλικό με τον Βόλο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x