Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό το ματς με Παναιτωλικό, στην ενδεκάδα Ίνγκασον και Ελ Καντουρί»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, αλλά και την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει απόψε (22/12, 19:30) απέναντι στον Παναιτωλικό, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (22/12, 19:30) για τη Super League 1, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως τόσο το σημερινό ματς στο Αγρίνιο, όσο και εκείνο που ακολουθεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, είναι κομβικής σημασίας για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος προσπαθεί να βρει ταυτότητα και έναν σταθερό κορμό.

Αναφορικά με τις αρχικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το σημερινό ματς, ανέφερε πως τόσο ο Ελ Καντουρί όσο και ο Ίνγκασον επιστρέφουν στην ενδεκάδα, με τη μόνη θέση που «παίζεται» ακόμα να είναι εκείνη του δεξιού μπακ, με τους Σάστρε και Βιεϊρίνια να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Σάστρε (Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ολιβέιρα.


Ακούστε τα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x