Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Στον ΠΑΟΚ γνώριζαν τα προβλήματα και… τα επιδείνωσαν»

Η δύσκολη κατάσταση αλλά και η πίεση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, ήταν στο επίκεντρο των όσων είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Για την τεράστια πίεση που υπάρχει πλέον στον ΠΑΟΚ αλλά και την απουσία των Νάρεϊ-Κούρτιτς, δύο παίκτες που έχουν το 70% των γκολ των «ασπρόμαυρων», μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Επέστρεψε ο Τόμας, είναι ένα πιο γρήγορος φορ που θα μπορούσε να παίξει στα άκρα, κάτι φυσικά που ανέφερε αφού λογικά θα χρειαστεί να το κάνει. Από σήμερα αυξάνονται οι πιθανότητες να παίξει το Σάββατο ο Ζίβκοβιτς, κάτι που δεν θα κάνει ο Σλοβένος που έχει κάρτες.

Το σημαντικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ το ήξεραν και τελικά κατάφεραν όλοι μαζί να το επιδεινώσουν, όπως ανέφερε. Οι Θεσσαλονικείς έχουν μόλις την 8η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν συμβαδίζει σε καμία περίπτωση με τους στόχους και αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι έχουν γίνει λάθη.

Τον Σοάρες δεν το… βλέπει αρκετά ο Λουτσέσκου, αφού όποτε πήρε την ευκαιρία δεν τον δικαίωσε. Τέλος σχολίασε ότι υπάρχει μια μεγάλη ηλικιακή απόσταση ανάμεσα στους παίκτες, ενώ φυσικά στάθηκε στο θέμα των θλάσεων που έχει κάνει μεγάλη ζημιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x