Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Με εννιά απουσίες την Τετάρτη, στόχος του ΠΑΟΚ να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας»

Ελλιπέστατος θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, καταγράφοντας και τις μεταγραφικές προτεραιότητες.

Τις… παράπλευρες απώλειες που μετράει ο ΠΑΟΚ από τον κορωνοϊό ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με αφορμή το προσεχές ματς με τον Πανιατωλικό.

«Ο ΠΑΟΚ έφυγε για διακοπές με δύο κρούσματα, στην διάρκεια νόσησε άλλος ένας και μετά ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα κρούσματα. Με τον Παναιτωλικό θα λείπουν τέσσερις με Covid-19, δύο τιμωρημένοι κι άλλοι τρεις με προβλήματα τραυματισμών, άρα σίγουρα θα έχει εννιά απουσίες για το ματς της Τετάρτης. Έχουν νοσήσει πάνω από 12 παίκτες από την αρχή. Η ομάδα έχει πληρώσει όλο αυτό τον Νοέμβριο, που κατέρρευσε, με την κακή διαχείριση σε επίπεδο κορωνοϊού, μυϊκών τραυματισμών και μένει να δούμε αν θα ισορροπηθεί η κατάσταση με κάποια ενίσχυση τον Ιανουάριο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στις επιστροφές των Ζαμπά και Τσόλακ, σημειώνοντας πως ο πρώτος δεν είναι όπως το 2019 και η διάθεση για τον δεύτερο είναι να παραχωρηθεί με όχι λιγότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, ο Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας του, έχοντας μια ομάδα που θα διεκδικεί πάντα το πρωτάθλημα.

Ενώ κατέγραψε και τις προτεραιότητες που υπάρχουν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και οι οποίες δεν αλλάζουν, με την απόκτηση πλάγιου αμυντικού, μέσου και ίσως ακραίου επιθετικού.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x