Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν μιλάμε για μία ήττα, αλλά για συντριβή του ΠΑΟΚ και το κλίμα έχει βαρύνει»

Ακούστε το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του ΠΑΟΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το δικό του σχόλιο για την ήττα του ΠΑΟΚ, με 4-0 από την ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τι να περιμένεις; Υπάρχει μία στιγμή που αλλοιώνει όλη την εικόνα, αλλοιώνει όλη βραδιά και δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τόσο απλό ότι έχασε ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο η ήττα, αλλά έχασε μία ευκαιρία να πλησιάσει τον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο μία βαριά ήττα, αλλά συντριβή που δημιουργεί κρίση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τα χειροκροτήματα πότε αλλάζουν, χαμπάρι δεν παίρνουμε, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Μία τέτοια εικόνα και συντριβή αλλάζει τελείως το κλίμα. Ο Κάργας επιβάρυνε τρελά τους συμπαίκτες του, σε μία περίοδο που πάμε με συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτή η επιβάρυνση δημιουργεί προβλήματα για τραυματισμό. Ο Ίνγκασον έχει πρόβλημα στη γάμπα και όλοι εύχονται να μην είναι θλάση και να μείνει λίγο έξω εκτός δράσης», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Το ένα φέρνει το άλλο και μιλάμε για μία βραδιά που αφήνει μεγάλο στίγμα, σε όλα αυτά που υπέστη. Επίσης, η ΑΕΚ έχει πάρει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αφού μιλάμε για το ζευγάρι του τελικού. Η κίνηση του Κάργα ήταν απερίσκεπτη. Έτσι όπως ήταν, με οποιαδήποτε τακτική και αν είχε ο ΠΑΟΚ, θα έχανε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x