Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Συνεχίζει να δουλεύει για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου – Φορ και χαφ από καλό πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος με δύο «βαρβάτες» μεταγραφές σε άξονα και επίθεση θα ανέβει επίπεδο.

Κανένα θέμα αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Αν είναι ο ΠΑΟΚ που έχει ρήτρα 7 εκατομμυρίων στον προπονητή του να ανησυχεί από την κάθε Κλουζ, τότε μπράβο της και χαλάλι της. Αν μπορεί να σπάσει την ρήτρα και να πληρώσει τέτοιο ποσό, τι να πω. Δεν το πιστεύω. Είναι επικοινωνιακό το θέμα, το πουλάνε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει βάση. Ο Λουτσέσκου συνεχίζει να δουλεύει στα μεταγραφικά, ο Σαββίδης συνεχίζει να τον εμπιστεύεται και είναι αυτός που θα έχει τον προτελευταίο λόγο για τους παίκτες που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Ο φορ και ο χαφ θα είναι οι πλέον κομβικές μεταγραφές, λέγεται ότι θα έρθουν από καλό πρωτάθλημα και θα μπορέσουν να τον ανεβάσουν επίπεδο, για να ακολουθήσουν ένας στόπερ κι ένας μπακ», ανέφερε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι μετά τις αποχωρήσεις το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποιους θα αποκτήσει ο «δικέφαλος του Βορρά», με τον Τσιγγάρα να επιστρέφει και να αναμένεται ένας «ακριβός» παίκτης, του εκατομμυρίου, ενώ ο Ντάντας είναι «στον αέρα».

Ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι μοναδική εξέλιξη στην ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην επίθεση ήταν μια… ανάρτηση του Κρμέντσικ, με τον οποίο έχει υπάρξει πάντως επαφή και είναι αρκετά πιθανό να είναι αυτός ο δεύτερος σέντερ φορ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x