Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: Τα 4 ερωτήματα για Παναθηναϊκό - Δεν δέθηκε ιδιαίτερα ο κόσμος του ΠΑΟΚ με Πασχαλάκη

Στις σκέψεις Λουτσέσκου για την 11άδα με Παναθηναϊκό και τις αντιδράσεις που… δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Για το επερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό -αλλά και τη μετακίνηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι υπάρχουν τέσσερα ερωτηματικά όσον αφορά στα πλάνα Λουτσέσκου για το κυριακάτικο ματς:

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κουλιεράκη αν χρειαστεί να λείψει, με ποια σειρά θα υπολογίζει Βιεϊρίνια, Τσαούση, Σοάρες για το αριστερό άκρο, αν θα επιχειρήσει ένταξη του Ελ Καντουρί στην τριάδα των χαφ και ποια θα είναι εναλλακτική λύση του Ολιβέιρα στην επίθεση.

Όσο για τον Πασχαλάκη, υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καν σε συζήτηση μαζί του για ανανέωση συμβολαίου και δεδομένου ότι δεν δέθηκε ποτέ ιδιαίτερα με τον κόσμο (όπως για παράδειγμα ο Σαλπιγγίδης) δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x