Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Τα παράπονα Σαββίδη και η ευθύνη που ανέλαβε ο Λουτσέσκου - Θέμα τα μπακ με ΑΕΚ»

Στα «γκάζια» Σαββίδη για τις θλάσεις και την πορεία του ΠΑΟΚ γενικότερα, αλλά και την ευθύνη που ανέλαβε ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Τι είπε για μπακ ενόψει ΑΕΚ

Για τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ -με αφορμή τις θλάσεις, αλλά περιεχόμενο εφ’ όλης της ύλης- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο μεγαλομέτοχος δεν έμεινε μόνο στο θέμα των τραυματισμών, αλλά εξέφρασε παράπονα για γενικότερα θέματα που αφορούν στην πορεία της ομάδας.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι ο Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη για το θέμα του Λύρατζη (αποδεχόμενος ότι έγινε κακή διαχείριση), υπογράμμισε ότι στο τέλος της κουβέντας ο Σαββίδης άλλαξε τόνο και εμφανίστηκε ενωτικός ενόψει ΑΕΚ.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο προπονητής στις θέσεις των μπακ, δεδομένου ότι έχουν απομείνει μόνο οι Σάστρε-Σοάρες και ως λύσεις ανάγκης οι Νάσμπεργκ και Ζίβκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x