Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θα επιλέξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ το σχέδιο της νέας Τούμπας»

Την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να έχουν λόγοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο σχέδιο του νέου γηπέδου υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Τι είπε για τη σκληρή διαπραγμάτευση με Κρέσπο.

Τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στον ΠΑΟΚ μετά τη δημοσίευση του προεδρικού διατάγματος για τη νέα Τούμπα στο ΦΕΚ εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι μετά τον ορισμό της αναδόχου εταιρείας, πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να προταθούν 3-4 σχέδια του γηπέδου και να επιλέξει ο κόσμος ποιο θα υλοποιηθεί.

Όσο για το θέμα της προσωρινής έδρας που θα πρέπει να βρουν οι Θεσσαλονικείς, υπογράμμισε ότι η φετινή σεζόν θα βγει σίγουρα στην Τούμπα και ενδιάμεσα θα πρέπει να διευθετηθεί το θέμα του Καυταντζογλείου (που φαντάζει ως η μόνη λύση).

Κατά τ’ άλλα, στο αγωνιστικό σκέλος στάθηκε στο θέμα της ανανέωσης του Κρέσπο, τονίζοντας ότι προς το παρόν υπάρχει σημαντική διαφορά και εξηγώντας γιατί είναι σκληρή η διαπραγμάτευση των δυο πλευρών.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x