Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θα κάνει τα πάντα για να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

Στην πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέους γηπέδου του ΠΑΟΚ, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom», ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αρχικά, μίλησε για το Δ.Σ. του «Δικέφαλου του Βορρά» και για το σύνθημα που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης για εξελίξεις στο θέμα της «Νέας Τούμπας» αλλά και του νέου προπονητικού κέντρου, σχετικά με το οποίο στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να κάνουν ανακοινώσεις, παρότι δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες.

Επιπλέον, τόνισε ότι το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο όνειρο του Σαββίδη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γίνει πραγματικότητα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με την Αμπερντίν, ενώ μίλησε και για το θέμα που έχει προκύψει στην Σκωτία σχετικά με τους πανηγυρισμούς των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το διπλό στην έδρα των μεθαυριανών αντιπάλων τους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x