Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Όλα τα δεδομένα στην υπόθεση παραπομπής για εκβίαση των Γιώργου και Νίκου Σαββίδη»

Ακούστε τις «καυτές» εξελίξεις στον ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά την είδηση-βόμβα ότι παραπέμπονται για κακουργηματική εκβίαση οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης!

Το κουβάρι γύρω από την υπόθεση των Γιώργου και Νίκου Σαββίδη, οι οποίοι παραπέμπονται για κακουργηματική εκβίαση, ξετύλιξε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε αρχικά στη χθεσινή αναδιάρθρωση, σε διοικητικό επίπεδο, τονίζοντας πως η παραίτηση του Γιώργου Σαββίδη έχει να κάνει προφανώς με αυτή την υπόθεση, ενώ σημείωσε πως είχε παραιτηθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Από εκεί και πέρα, εξήγησε τους λόγους της επίθεσης, που εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ στον Λευτέρη Αυγενάκη. Σημείωσε ότι η κλήση από την ΕΕΑ, που ξεσήκωσε την οργή του «δικεφάλου του Βορρά», έχει να κάνει με την προσωπική νομική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη -για την οποία είχε άγνοια η ΠΑΕ.

Μετέφερε, δε, τη θέση του ΠΑΟΚ ότι όλο το σκηνικό έχει στηθεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού σε μια προσπάθεια να πάρει ρεβάνς για την κατάληξη στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας προ διετίας.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x