Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Την Πέμπτη το βράδυ παίζεται μία ολόκληρη φάση στην Ευρώπη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του σημαντικότατου αγώνα με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, για την 5η αγωνιστική του Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλά, το δείχνει και φαίνεται στο γήπεδο. Κρατάει τη διαφορά από τους προπορευόμενους του και έχει μπροστά του ένα σημαντικότατο παιχνίδι. Όπως λέει ο Λουτσέσκου, για τον ΠΑΟΚ που έχει φτάσει σε τοπ φόρμα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι πως δεν υπάρχουν τραυματισμούς και μπορεί να ενεργοποιήσει 20 παίκτες όπως θέλει και να κάνουν καλές προπονήσεις καθημερινά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Παρότι έκανε μεταγραφές στο τελείωμα του καλοκαιριού, τα καταφέρνει απέναντι σε οργανωμένες άμυνες, παράγει ποδόσφαιρο, έχει τρία-τέσσερα γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που είναι εξαιρετικό για τον σύλλογο. Όλα αυτά τον βοηθούν, περιμένει τις μεταγραφές που δεν έχουν αποδώσει», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Τα στόπερ δεν βγάζουν την απαραίτητη ασφάλεια, όμως η ταυτότητα της ομάδας είναι Λουτσέσκου και σε όλα τα γήπεδα βλέπουμε τη δουλειά του προπονητή. Και για πρώτη φορά πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, έναν συνδυασμό που δεν είχε κάνει ποτέ στο προηγούμενο διάστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x