Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Το ευχάριστο κλίμα στο μπάσκετ θα συνδυαστεί και με το ποδόσφαιρο»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Αρχικά, ο ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη μίλησε για την τεράστια νίκη του Δικεφάλου του Βορρά επί της Μπράουσνβαϊγκ και την πρόκριση στους «16» του FIBA Europe Cup.

«Ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο και το διασκεδάζει. Το ευχάριστο κλίμα στο μπάσκετ, θα συνδυαστεί και με το ποδόσφαιρο. Νομίζω θα περιμένουμε πολύ κόσμο τόσο με την Κηφισιά όσο και με την Μπραν στην Τούμπα», συμπλήρωσε για να κάνει τη σύνδεση των δύο αθλημάτων.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα λέγοντας για τον Κωνσταντέλια, ο οποίος χθες κατάφερε να κάνει ατομικό και στην ομάδα έχουν ως στόχο να μπει στην αποστολή με την Μπραν, είτε στο επόμενο με τον Λεβαδειακό.

Ενώ αναφέρθηκε και στον Καμαρά, ο οποίος εξακολουθεί να πονάει στην ποδοκνημική, σημειώνοντας πως θα δουν την κατάστασή του μετά από 15 ημέρες.

Ακούστε το ρεπορτάζ παρακάτω:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x