Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Σημείο-κλειδί για τη νίκη πως οι παίκτες δεν κατάλαβαν τι πέναλτι δεν τους δόθηκε»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου χαρακτήρισε το πέναλτι που πήρε πίσω ο Τρεϊμάνις ως το μεγαλύτερο διαιτητικό λάθος των τελευταίων ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το δικό του σχόλιο για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (1-2) έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» χαρακτήρισε ως σημείο-κλειδί για τη νίκη πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν κατάλαβαν τι πέναλτι δεν τους δόθηκε, ενώ χαρακτήρισε την απόφαση του Τρεϊμάνις να πάρει πίσω την αρχική του απόφαση ως «το μεγαλύτερο διαιτητικό λάθος των τελευταίων ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα».

«Από τα λίγα ματς σήμερα που ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερους του αντιπάλου του, πήρε το ματς γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά τα δύο ημίχρονα και τα συνδύασε με γκολ, από το 15’ ως το ημίχρονο ήταν πολύ κακός.

Το σημείο-κλειδί που για τη νίκη του ΠΑΟΚ ήταν ότι δεν κατάλαβαν το πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Αν είχαν συνειδητοποιήσει την απίστευτη κλοπή που πήγε να γίνει από τον διαιτητή που αρχικά δίνει κίτρινη κάρτα στον Μπα για τη βιαιότητα του μαρκαρίσματος και μετά το παίρνει πίσω. Φοβερό σάντουιτς, να παίρνεις πίσω τέτοιο πράγμα ενώ έχεις δώσει και κίτρινη. Είναι το πιο μεγάλο λάθος που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να μην έχει δοθεί αυτό το πέναλτι! Αν καταλάβαιναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τι είχε συμβεί, νομίζω η ομάδα θα τελείωνε το ματς με οκτώ παίκτες»
, είπε αρχικά και κατέληξε.

«Η δεύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για να γυρίσει στη φετινή χρονιά, θα του δοθεί αν κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης, αν ξαναλέω, σε δύο εβδομάδες στο γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια για το που θα φτάσει αυτός ο ΠΑΟΚ, είναι νεανικός. Είχε πέντε 22χρονος στην ενδεκάδα».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x