Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Χωρίς έστω μια μεταγραφή το ταβάνι του ΠΑΟΚ θα μείνει χαμηλό - Ίσως πάρει ακραίο»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ του ΠΑΟΚ, που ήταν και χθες κακός με τη Λαμία, ενώ τόνισε πως δεν αποκλείεται να έρθει εξτρέμ αντί για δεκάρι.

Την κακή εικόνα σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται τουλάχιστον μια κίνηση μεσοεπιθετικά για να ανέβει το επίπεδο.

«Ήταν και πάλι ένα δύσκολο, μάλλον κακό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν του βγήκαν οι επιλογές να χρησιμοποιήσει πιο έμπειρους παίκτες του Λουτσέσκου. Κινδύνευσε από τις κόντρα επιθέσεις της Λαμίας, που ήταν όλες στοχευμένες πάνω στον Βιεϊρίνια. Ο Κούρτιτς όσο κι αν δεν είναι συμπαθής, έδωσε άλλους τρεις πόντους. Στην επανάληψη δεν κινδύνευσε ο ΠΑΟΚ, αγχώθηκε αλλά πήρε ένα ακόμα τρίποντο και μαζί αυτοπεποίθηση. Έχει κενά, πάντως, χωρίς έστω μια μεταγραφή μεσοεπιθετικά το ταβάνι θα παραμείνει χαμηλό», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει ως στόχο έναν μεσοεπιθετικό, κατέληξε στον Φερνάντες, αλλά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει και είναι πολλά τα ερωτηματικά, για τον χειρισμό του αφού έμεινε εκτεθειμένος επικοινωνιακά. Μπορεί στο τέλος να μην πάρει δεκάρι και να πάρει ακραίο, αλλά που να έχει ποιότητα και να είναι αποφασιστικός, να πηγαίνει στο ένας με έναν. Έχουν μείνει δύο ημέρες, ο σέντερ φορ πηγαίνει σε δεύτερο πλάνο».

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως έχει λογική η δήλωση του Λουτσέσκου ότι χρειάζεται περισσότερους ενεργούς παίκτες στο ρόστερ του «δικέφαλου του Βορρά».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x