Stoiximan Super League

Τσούμπερ: «Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα»

Ο Στίβεν Τσούμπερ εξέφρασε την πίστη του στην ΑΕΚ και μίλησε για τη σημασία της ενότητας και της αξίας που δίνει ο Αλμέιδα σε κάθε παίκτη.

Η ενότητα της ΑΕΚ και το γεγονός ότι ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει σε όλους τους παίκτες αποτελεί μεγάλο της όπλο, όπως αναφέρει ο Στίβεν Τσούμπερ.

«Αυτό που βγαίνει στο γήπεδο είναι η δύναμη της ενωμένης ομάδας και αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο. Είναι σημαντικό να μπαίνουν φρέσκοι παίκτες και να κάνουν τη δουλειά. Αισθανόμαστε όλοι ίσοι στα αποδυτήρια και ο προπονητής μάς βλέπει όλους το ίδιο. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και τις δυνατότητές μας και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Ελβετός άσος στην «Ώρα».

Όσο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου; «Μοιάζει σε πολλούς εύκολο να προκριθείς όταν έχεις κερδίσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν είναι. Μπορεί να μπεις στη ρεβάνς εφησυχασμένος πως όλα έχουν τελειώσει και να γίνει η ζημιά. Όμως θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πολύ σωστά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε να πάμε στον τελικό», ανέφερε.

Ο 31χρονος φορ μετρά 5 γκολ και 2 ασίστ σε 27 εμφανίσεις φέτος, αλλά πλέον δείχνει να έχει βρει τη φόρμα και την αυτοπεποίθησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x