Stoiximan Super League

Τσούμπερ: «Όταν αισθάνεσαι τη σύνδεση με τον κόσμο είναι πολύ ωραίο συναίσθημα»

Με δηλώσεις του, ο Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αλλά και στη σύνδεση με την εξέδρα και τον ίδιο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ, επικρατώντας 3-0 του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ.

Από τους πρωταγωνιστές των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον Ελβετό άσο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, βρίσκοντας δίχτυα 20 λεπτά αργότερα για το τελικό 3-0!

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote, ο 30χρονος εξτρέμ στάθηκε στην ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της «Ένωσης», αλλά και στη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και την εξέδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσούμπερ:

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, όπως επίσης είμαι χαρούμενος και με την συνολική μας απόδοση απόψε. Μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, αν και είναι μεγάλο το γήπεδο ήταν ζεστή η ατμόσφαιρα. Μου άρεσε ότι αυτός ο κόσμος έχει μεγάλη καρδιά και είναι δίπλα στην ομάδα».


Για τη σύνδεση που έχει με τον κόσμο της ΑΕΚ: «Όταν αισθάνεσαι αυτή τη σύνδεση είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Όταν ακούς το όνομά σου να το τραγουδούν είναι σίγουρα πολύ ωραίο».


Για τον πανηγυρισμό του και τί σημαίνει: «Δεν είναι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Το ξεκίνησα για πλάκα πριν από έναν χρόνο και αποφάσισα να τον κρατήσω».

Για τη συνέχεια της ομάδας: «Θα υπάρξουν και πιο δύσκολες στιγμές από τη σημερινή. Σήμερα τα πράγματα πήγαν καλά αλλά θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές. Θα προσπαθήσω να δείξω ότι καλύτερο έχω και να βοηθήσω την ομάδα. Όλα θα τα δείξει ο χρόνος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x