Stoiximan Super League

Τώρα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή για τον Ολυμπιακό

Ένα στοιχείο που θα πρέπει να επισημανθεί και παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα αποτελέσματα που είχαν οι τρεις «μεγάλοι» στην Λάρισα. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Κυριακή το απόγευμα την Ξάνθη στο «Καραϊσκάκη», γνωρίζοντας πως η ΑΕΚ έχει αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στον θεσσαλικό κάμπο. Το 0-0 της Ένωσης κόντρα στην Λάρισα, δίνει την ευκαιρία στους πρωταθλητές να ξεφύγουν με τρεις πόντους από τους «κιτρινόμαυρους», αν βέβαια επικρατήσουν της ακριτικής ομάδας.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ομάδα της Θράκης θα είναι δύσκολο. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν άλλωστε και το έχουν διαπιστώσει όλοι. Είναι ένα ματς στο οποίο οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να δείξουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στην Λάρισα. Κι αυτό γιατί τέτοιες μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσουν την διαφορά δεν παρουσιάζονται κάθε λίγο και λιγάκι.

Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν πολύ μεγάλη συγκέντρωση, απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα μακριά από το γήπεδο της. Κι αυτή είναι μια παράμετρος που πρέπει να έχουν υπόψιν τους οι παίκτες του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Ένα στοιχείο που θα πρέπει να επισημανθεί και παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα αποτελέσματα που είχαν οι τρεις «μεγάλοι» στην Λάρισα. Ο Ολυμπιακός είναι κερδισμένος σε σχέση με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο +2 στο συγκεκριμένο ματς σε σχέση με τους δύο «δικέφαλους».

Αυτό διότι οι πρωταθλητές κέρδισαν στην Λάρισα (3-0) ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ 1-1 και η ΑΕΚ 0-0. Όλα μετράνε πλέον στο πρωτάθλημα και ειδικά στον δεύτερο γύρο, που δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για γκέλες.

Μετά το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στον κάμπο, μπορούν να καταλάβουν όλοι πόσο σημαντικό αποτέλεσμα ήταν για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας νίκη με την Λάρισα. Και για να μην ξεχνά κανείς, πόσο σημαντική ήταν για τους πειραιώτες η εντυπωσιακή εμφάνιση του Φορτούνη και του Μάριν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x