Stoiximan Super League

Τζαβέλλας: «Δε χάσαμε την ενότητά μας, μην ψάχνουμε δικαιολογίες σε προπονητές κι άλλους ανθρώπους»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα μετά το ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης.

Ενωμένοι παραμένουν στην ΑΕΚ, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τον Αστέρα Τρίπολης. Υπενθυμίζεται ότι ο στόπερ της «Ένωσης» έστειλε ενωτικό μήνυμα και κατά την επίτευξη του νικητήριου τέρματος που σημείωσε, κάνοντας νεύμα σ' όλους τους συμπαίκτες του να πάνε προς τον πάγκο.

Μάλιστα, ο πολύπειρος άσος τόνισε ότι για την κακή πορεία της ΑΕΚ δεν πρέπει να αναζητούνται δικαιολογίες σε προπονητές και σ' άλλα πρόσωπα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά την ισοφάριση καταφέραμε και μείναμε στο παιχνίδι. Κάτι που δεν κάναμε στα άλλα ματς. Θα πάρουμε λίγη αυτοπεποίθηση με τη νίκη αυτή. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε στα τελευταία ματς. Πρώτος εγώ το λέω για τον εαυτό μου. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ούτε σε προπονητές, ούτε σε άλλους ανθρώπους. Έχουμε μία εβδομάδα για τα Playoffs να προετοιμαστούμε και να πάμε καλύτερα. Δεν χάσαμε την ενότητα μας. Υπάρχει καλό κλίμα και καλοί χαρακτήρες. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Εκεί πρέπει να δείξουμε πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x