Stoiximan Super League

Τζέγκο: «Ίδιο πνεύμα και με Ατρόμητο για νέα νίκη, ο δρόμος είναι μακρύς»

Ο Τζέιμς Τζέγκο τόνισε ότι ο Άρης έχει ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά καλείται να δείξει ανταγωνιστικότητα και στο Περιστέρι σήμερα (27/9), για να πάρει ένα ακόμα «τρίποντο».

Με ανεβασμένη ψυχολογία πηγαίνει ο Άρης στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Τζέγκο, χάρη στο «τρίποντο» επί του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο Αυστραλός μέσος επισήμανε πως οι «κίτρινοι» πρέπει να έχουν το ίδιο μαχητικό πνεύμα και στο Περιστέρι, προκειμένου να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέγκο στην κάμερα της Nova:
Για το τι άλλο κρατάει πέρα από την νίκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα πνευματικά. Δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό κάναμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Πήραμε τρεις βαθμούς και μία νίκη που χρειαζόμασταν για τους βαθμούς και για την ψυχολογία μας και αυτό μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια».

Για το αν έχει γυρίσει ο διακόπτης και η ψυχολογία της ομάδας: «Πριν από τον Παναθηναϊκό η αλήθεια είναι πως οι κακές εμφανίσεις και η ήττα από τον Ιωνικό μας είχαν βάλει πολλή πίεση στην ομάδα, αλλά μετά την νίκη που κάναμε με τον Παναθηναϊκό πλέον έχουμε καλή ψυχολογία. Έχουμε καλύτερο πνεύμα σαν ομάδα, το ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει κάτι. Πρέπει και την Δευτέρα να δείξουμε το ανάλογο πνεύμα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αγωνιστικότητα για να πάρουμε και αυτούς τους τρεις βαθμούς και να χτίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι γιατί ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς».

Για το πώς νοιώθει ο ίδιος στην ομάδα και ποιο είναι το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη: «Προφανώς και είμαι χαρούμενος που έπαιξα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ φέτος, υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι για να παίζουμε και όταν δεν παίζουμε πρέπει να βοηθάμε αυτούς που παίζουν, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό είναι και το ομαδικό πνεύμα που έχουμε. Έτσι έκανα και εγώ τις πρώτες αγωνιστικές που δεν έπαιζα, πρέπει όλοι οι παίκτες να σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση είτε παίζουμε, είτε δεν παίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x