Stoiximan Super League

Τζοβάρας: «Είμαστε σε μια θέση που κάθε ματς μετράει. Οπότε πάμε πολύ δυνατά συγκεντρωμένα»

Για το σημερινό παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μίλησε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών.

Στα σημεία που χρειάζεται να δείξει προσοχή ο Ατρόμητος, στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στάθηκε ο Γιώργος Τζοβάρας.

Ο 22χρονος μπακ αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων» και εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στην Ελλάδα, δηλώνοντας έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσει να μας πιέσει. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας, πάμε για τους τρεις βαθμούς, πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Χρειαζόμαστε πολύ τους βαθμούς, είμαστε σε μια θέση που κάθε ματς μετράει. Οπότε πάμε πολύ δυνατά συγκεντρωμένα με το πλάνο του προπονητή ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x