Stoiximan Super League

Τζόλης: «Μιλήσαμε οι παίκτες με τον Γκαρσία και λύσαμε τα όποια θέματα υπήρχαν»

Καλό χαρακτήρισε το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος ανέφερε ότι έγινε κουβέντα στα αποδυτήρια του «δικεφάλου του Βορρά» και λύθηκαν τα όποια θέματα υπήρχαν.

Συνέντευξη στον απόηχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος αφού τόνισε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια του «δικεφάλου» ήταν καλό και πριν και μετά τον τελικό, σημείωσε ότι υπήρξε συζήτηση στα αποδυτήρια με τον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία (μετά το ξέσπασμά του στις δηλώσεις του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης), στην οποία και λύθηκαν τα όποια θέματα υπήρχαν.

Παράλληλα, ο νεαρός άσος των Θεσσαλονικιών υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε πράξη την υπόσχεσή της προς τον Ιβάν Σαββίδη κατακτώντας το Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Αναλυτικά, ο Χρήστος Τζόλης μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» και τον Κυριάκο Θωμαΐδη για:

-τα όσα έζησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ήταν μια μεγάλη βραδιά για εμάς, το διασκεδάσαμε όλοι, το χαρήκαμε πολύ. Προσωπικά δεν είχα δει ποτέ τόσο κόσμο, δεν το είχα νιώσει και ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε καλά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είχαμε καλές και κακές περιόδους, αλλά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν ως Κυπελλούχοι και με τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα».

-το ότι δεν έπαιξε στον τελικό και τις αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία: «Ο προπονητής πήρε αυτή την απόφαση, ίσως έκρινε ότι δεν χρειάζεται και δεύτερο επιθετικό. Οι δύο αλλαγές που έγιναν, ο Κρμέντσικ και ο Τσιγγάρας, έδωσαν πνοή στην ομάδα, αυτές οι δύο αλλαγές ξεκλείδωσαν το ματς. Ο Πασχαλάκης έκανε καίριες επεμβάσεις και ήταν σημαντικό που δεν δεχθήκαμε δεύτερο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου».

-το πριμ του Ιβάν Σαββίδη: «Είχαμε υποσχεθεί στον Ιβάν Σαββίδη ότι θα πάρουμε το Κύπελλο και αυτός μας υποσχέθηκε πριμ».

-τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Μέχρι πριν δύο χρόνια αγωνιζόμουν ως σέντερ φορ. Στην Κ-19 ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο πρώτος που με έβαλε ως εξτρέμ και μου αρέσει, γιατί μπορώ να συγκλίνω προς τα μέσα. Μου αρέσει να παίζω αριστερά και ως δεύτερος επιθετικός».

-το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν και πριν τον τελικό σε καλό κλίμα, δεν μας επηρέασε καθόλου αυτό. Μιλήσαμε με τον προπονητή και λύσαμε όποια θέματα υπήρχαν».

-την άνοδο της χρηματιστηριακής του αξίας: «Σίγουρα είναι ένα επίτευγμα για εμένα αλλά φυσικά δεν πρέπει να μένεις μόνο στα νούμερα. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να ξεκινήσω την επόμενη σεζόν ακόμα καλύτερα».

-το ότι δεν έπαιξε πολύ προς το τέλος της σεζόν: «Ήταν η πρώτη μου χρονιά σε μεγάλη ομάδα, έπαιξα πολλά παιχνίδια. Τους τελευταίους δύο μήνες δεν αγωνίστηκα πολύ, ίσως και λόγω κούρασης, αν και εγώ ένιωθα καλά. Την τελική απόφαση την παίρνει ο προπονητής».

-τα καλά λόγια που ακούγονται για το όνομά του: «Κάποιοι επηρεάζονται γι’ αυτό, για εμένα έγραφαν και πιο παλιά το έχω συνηθίσει».

-το ποδοσφαιρικό του όνειρο: «Το χόμπι μου το έχω κάνει επάγγελμα αυτήν τη στιγμή και είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό. Πολλά ονειρεύομαι και ελπίζω να πραγματοποιηθούν. Φυσικά κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής ονειρεύεται μια καριέρα σε μεγάλο πρωτάθλημα στο εξωτερικό. Δεν βγαίνω έξω όπως τα άλλα παιδιά, αλλά η ζωή συνεχίζεται, υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσεις».

-το χόμπι του: «Μου αρέσει πολύ το τένις και με την πρώτη ευκαιρία θα παίξω (σ.σ. γέλια)».

-το μέλλον του: «Πρώτα απ' όλα να ξεκουραστώ και σωματικά και ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Εγώ είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x