Stoiximan Super League

Τζον Φαν'τ Σχιπ: Επιρρίπτει ευθύνες στις ομάδες για τη μη χρήση Ελλήνων!

Λιγοστές παρουσίες Ελλήνων στις 11άδες των πρώτων ομάδων της περσινής βαθμολογίας της Σουπερ Λίγκας. Αποτέλεσμα; Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ δικαιλογημένα κάνει λόγο για έλλειψη ταυτότητας.

Ευθύνες στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, στις πρώτες πέντε της περσινής βαθμολογίας επιρρίπτει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ με ανάρτησή του στο instagram.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, στέκεται στον αριθμό των Ελλήνων παικτών που έχουν ξεκινήσει βασικοί στα παιχνίδια των ομάδων στην πρώτη αγωνιστική.

Ο πραγματικά τραγικός απολογισμός με λίγες παρουσίες στις 11άδες αποτελεί αφορμή για τον Ολλανδό να κάνει λόγο για ξεκάθαρο πρόβλημα ταυτότητας το οποίο έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δίνοντας συνέχεια σε όσα ανέφερε μετά το ματς της Εθνικής με τη Σουηδία.

«Σε συνέχεια των δηλώσεων μου μετά το παιχνίδι με τη Σουηδία. Μετά και το τελευταίο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Super League οι Big-5 έχουν χρησιμοποιήσει στις ενδεκάδες τους κατά μέσο όρο 1,4 Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα ταυτότητας», ανέφερε ο Φαν’τ Σχιπ στο instagram.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x