Stoiximan Super League

Τζόρβας: «Θα αλλάξουν πολλά»

Ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Παναθηναϊκό και σίγουρος πως η δουλειά του Λόρι Σάντσες στον Απόλλωνα θα βγει στο γήπεδο εμφανίστηκε ο Αλέξης Τζόρβας.

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία του Απόλλωνα απέναντι στον Παναθηναϊκό και την εμφάνιση της ομάδας δήλωσε ο Αλέξης Τζόρβας. Ο τερματοφύλακας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως το έργο του Λόρι Σάντσες θα φανεί στο γήπεδο και πως η βαθμολογική ανάκαμψη δεν θα αργήσει να έρθει.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Με μία απόδοση σαν αυτή του δευτέρου ημιχρόνου θα πάρουμε αρκετή ψυχολογία και ενέργεια ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε νωρίς αλλά από τη στιγμή που κρατήσαμε το σκορ χαμηλά, στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε να αναπτυχθούμε και να πάρουμε έναν βαθμό ψυχολογίας.

Όταν προέρχεσαι από συνεχή άσχημα αποτελέσματα όποια φανέλα και να φοράς το μυαλό κουράζεται και το σώμα δεν ανταποκρίνεται. Ο νέος προπονητής έχει αφήσει μεγάλο στίγμα της δουλειά του. Το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε βαθμούς με οποιονδήποτε αντίπαλο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο προπονητής μας, αποδεικνύει πως έχει μια ηρεμία που μας βοηθά να δουλέψουμε . Η νοοτροπία της αγγλικής σχολής μας βοηθά να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αν χάναμε το ματς θα μας έμενε η πίκρα για το ότι χάσαμε έναν βαθμό αλλά θα ήμασταν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια.

Θα αλλάξουν πολλά στο δεύτερο γύρο, είμαι αισιόδοξος, ο Απόλλωνας είναι ένα σωματείο με ποδοσφαιρική υγεία, πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δεχόμαστε αρκετά εύκολα γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορούσαμε μάλιστα να αναπτύξουμε έναν αγωνιστικό ρυθμό. Θα πρέπει να κρατάμε το σκορ στο μηδέν. Δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια αυτό που κάναμε με τον Λεβαδειακό στην έδρα μας που πετύχαμε τέσσερα γκολ. Να διατηρήσουμε τον αμυντικό προσανατολισμό κυρίως.

Ο Παναθηναϊκός μας υποτίμησε από ένα σημείο και μετά. Είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να τελειώσουν το παιχνίδι αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Πολλές φορές ματς που τα θεωρείς χαμένα σου φέρνουν κάτι. Πρέπει να τα δώσεις όλα για να πας μπροστά. Χρειάζεται πολλή δουλειά κάτι που μας δείχνει και ο προπονητής μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x