Stoiximan Super League

Τζορμπατζόγλου: «Επιβάρυνση στους κοιλιακούς ο Ντάγκλας Αουγκούστο, λογικά δεν θα παίξει με Λαμία»

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, για την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, αλλά και για τα επερχόμενα παιχνίδια με τη Γάνδη στο Conference League.

Στους στόχους του ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της σεζόν, στάθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημητρης Τζορμπατζόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του «Δικέφαλου» με τη Λαμία, για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Super League Interwetten.

Μίλησε για τους παίκτες που αναμένεται να εμπιστευτεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ραβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως ο Ζίβκοβιτς επιστρέφει, έτσι ώστε να πάρει ρυθμό ενόψει Conference League και Γάνδης, ενώ ο Ντάγκλας Αουγκούστο αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και λογικά δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία.

Επιπλέον, τόνισε πως το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Γάνδη (10/3, 19:45), κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία κόσμου στην Τούμπα, αφού δύσκολα θα έχει βγει απόφαση της UEFA για τιμωρία του ΠΑΟΚ, μέχρι την Τετάρτη.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x