Stoiximan Super League

Υπάρχει ζωή στα Σπάτα

Μετά από δύο μέρες αβεβαιότητας και (απόπειρας) αποφόρτισης, οι παίκτες της ΑΕΚ μάζεψαν τα κομμάτια τους. Χωρίς κανένα «παρατράγουδο», λοιπόν, επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης στις προπονήσεις.

Η ζωή συνεχίζεται στην ΑΕΚ.

Με τις ελπίδες της για παραμονή να παίζονται στην εκδίκαση της υπόθεσης για τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό, η «Ένωση» ξέρει πως απαραίτητη προϋπόθεση για να τις διατηρήσει είναι η νίκη με τον Ατρόμητο.

Και το σημαντικό είναι πως ξεκίνησε την προετοιμασία της γι' αυτό το παιχνίδι -με παρουσία της Αστυνομίας μεν στα Σπάτα, αλλά και χωρίς να σημειωθεί κανένα απρόοπτο απ' αυτά που φοβούνταν πολλοί από την Κυριακή.

Αφού λοιπόν ο Τραϊανός Δέλλας ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι είναι επαγγελματίες και ανεξάρτητα του τι θα γίνει στο δικαστήριο, οι ίδιοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τους τρεις πόντους στο Περιστέρι, η προπόνηση έγινε κανονικά -με μοναδικό απόντα τον (ούτως ή άλλως τιμωρημένο) Φέτση.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, από την άλλη, που δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού, έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, ενώ οι Κώστας Τσούπρος και Αινείας Καλογέρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, σημαντικό για την ΑΕΚ είναι πως επιστρέφει από τιμωρία ο Κορδέρο (όπως και ο Φουρτάδο) και θα συμπεριληφθεί κι εκείνος στην προετοιμασία του αγώνα με τον Ατρόμητο, η οποία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x