Stoiximan Super League

Υπολογίζει τον Καφού ο Μαρτίνς

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Πορτογάλου μέσου από τον Ολυμπιακό.

Στις υπηρεσίες του Καφού για το φινάλε της φετινής σεζόν και φυσικά της επόμενης ποντάρει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε με τις… ευλογίες του 50χρονου προπονητή και πριν ξεσπάσει η πανδημία είχε προλάβει να κάνει μόλις δύο συμμετοχές από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε από την Γκιμαράες.

Βέβαια ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειχνε πως προετοιμάζει τον πάικτη για τη σειρά από δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που είχε μπροστά της η ομάδα.

Ωστόσο, ο κορωνοϊός ανέτρεψε όλα τα δεδομένα, αλλά όχι και τις σκέψεις του Μαρτίνς για τον Καφού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει στον συγκεκριμένο παίκτη και εκτιμά πως μπορεί να πλαισιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.

Από τη στιγμή που ο Καφού θα μείνει στον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν για έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελεί εναλλακτική λύση στα πλάνα του κόουτς και ως τέτοια φαίνεται πως λογίζεται η περίπτωση του Λούκας Σάσα του Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x