Stoiximan Super League

Υπομνήματα μέχρι την Τρίτη (24/3) για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Προθεσμία μέχρι την Τρίτη 24 Μαρτίου το μεσημέρι έχουν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, για να καταθέσουν υπομνήματα αναφορικά με την έφεση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας και του μετοχολογίου της ακριτικής ΠΑΕ.

Την δυνατότητα να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την προσεχή Τρίτη 24 Μαρτίου στις 15:00 το μεσημέρι έχουν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού περί πολυιδιοκτησίας, αλλά και για την υπόθεση που αφορά την αλλαγή μετοχικής σύνθεσης της ακριτικής ΠΑΕ.

Οι δικηγόροι των δύο ομάδων, αναμένεται να στείλουν μέσω αυτών των υπομνημάτων όλα τα στοιχεία της υπερασπιστικής τους γραμμής και όπως όλα δείχνουν η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Την ίδια δυνατότητα για υπόμνημα, έχει φυσικά και η πλευρά του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε, πως η συγκεκριμένη διαδικασία, αφορά την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς η πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, έχει κρίνει ένοχες τις δύο ομάδες, έχοντας επιβάλει αφαίρεση 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη για την πολυιδιοκτησία και επιπλέον αφαίρεση 5 βαθμών από τους Ακρίτες για την αλλαγή στο μετοχολόγιό τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x