Stoiximan Super League

Υπόθεση Σεμέδο: «Ήταν παρέα 8-10 ατόμων, παρήγγειλαν δύο βότκες και δύο σαμπάνιες»

Με ποιους διασκέδαζαν ο Σεμέδο και η 17χρονη και τι ήπιαν. Όλα όσα υποστήριξε η ανήλικη, πότε αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύ σοβαρή υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, με τον ποδοσφαιριστή να κατηγορείται, θυμίσουμε, για ομαδικό βιασμό 17χρονης μέσα στο σπίτι του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει συλληφθεί και κρατείται στη ΓΑΔΑ, όπου και θα διανυκτερεύσει απόψε, ενώ αύριο (31/08) θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ από τη Νιγηρία, ο οποίος και συνελήφθη.

Το ανήλικο κορίτσι, το οποίο παρακολουθείται από ψυχολόγο και έχει εξεταστεί ήδη από ιατροδικαστή, έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία μερικές ώρες μετά το συμβάν και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, είχε διακυμάνσεις στην κατάθεσή της, που έγινε παρουσία ψυχολόγου, και κάποιες στιγμές ήταν ήρεμη, ενώ άλλες πιο ταραγμένη. Η εναλλαγή των συναισθημάτων της αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο πόρισμα του ψυχολόγου.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, εξάλλου, αναμένεται να βγει σήμερα (30/8) αργά το βράδυ ή αύριο (31/8) νωρίς το πρωί.

Από εκεί και πέρα, ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις καταθέσεις για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης κοπέλας, στις οποίες περιγράφεται αναλυτικά τι έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.



Το κορίτσι, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, επισκέφτηκε μία συνομήλικη φίλη της στο σπίτι της στο Βύρωνα, η οποία τηλεφώνησε στον γνωστό ποδοσφαιριστή και κανόνισε να τον συναντήσουν στη Γλυφάδα.

Οι τρεις τους μετέβησαν σε κλαμπ του Ωρωπού, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, καθώς είχαν παραγγείλει δύο μπουκάλια βότκα, αλλά και δύο σαμπάνιες.

Έπειτα έφυγαν από το κλαμπ και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή, όπου ο ίδιος ισχυρίστηκε πως μαγείρεψε για να φάνε.

Στη συνέχεια, το 17χρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε γιατί ζαλίστηκε από το αλκοόλ. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, πρώτα μπήκε στο δωμάτιό της ο 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ από τη Νιγηρία, ο οποίος φέρεται να τη βίασε.

Στη συνέχεια ο πρώτος άνδρας αποχώρησε από το δωμάτιο, στο οποίο εισήλθε ο ποδοσφαιριστής που, επίσης, κατηγορείται πως βίασε την ανήλικη.



Η 17χρονη διηγήθηκε το περιστατικό στη μητέρα της, η οποία τη συνόδευσε στο ΑΤ Βύρωνα για να τη βοηθήσει να καταθέσει. Οι αστυνομικοί του τμήματος τις παροτρύνουν να απευθυνθούν Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο γνωστός ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στον ανακριτή, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς και φορώντας γυαλιά ηλίου. Μετά την κατάθεσή του, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια, καθώς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, όπως προαναφέραμε, το πρωί. Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 17 ετών.

Ο δικηγόρος του αρνείται τις κατηγορίες, ενώ προχώρησε και σε ένα σχόλιο σύμφωνα με το Star σχετικά με το πόσο χρονών… φαίνεται η κοπέλα: «Δείτε την εσείς και πείτε μου αν φαίνεται 23 ή 26 ή 17 χρονών», δήλωσε μπροστά στις κάμερες.

O συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, θυμίζουμε, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, τόνισε μεταξύ άλλων: «Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν ''βόλτες'' μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x