Stoiximan Super League

Ως την Δευτέρα κρίνεται και η αναδιάρθρωση!

Η Super League αναμένεται να πάρει θέση ως την Παρασκευή για το αν θέλει 14, 16 ή 18 ομάδες τη νέα σεζόν, έτσι ώστε η ΕΠΟ να αποφασίσει στην Ε.Ε. της Δευτέρας.

Πέραν του τελικού του Κυπέλλου που είναι λογικό να «πονοκεφαλιάζει» έντονα την ΕΠΟ, υπάρχει και το τεράστιο θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών που θα κληθεί άμεσα να αντιμετωπίσει.

Κατά πάσα πιθανότατα, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας την Δευτέρα (27/7), θα συζητηθεί και το εν λόγω θέμα ώστε να παρθεί μια απόφαση για το πόσες ομάδες θα έχουν τη νέα σεζόν οι επαγγελματικές κατηγορίες.

Προηγουμένως, όμως, θα πρέπει να πάρει μια απόφαση η Super League, που θα έχει ουσιαστικά τη μορφή εισήγησης-θέσης και θα τεθεί προς την Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Η λίγκα θα συνεδριάσει πιθανότατα την Παρασκευή (24/7) και εκεί οι ΠΑΕ θα κληθούν να πουν τη γνώμη τους για το πόσες ομάδες θέλουν να έχει το πρώτο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα τη νέα περίοδο.

Αυτό που θα αποφασιστεί στη λίγκα, θα σταλεί στην ΕΠΟ, η οποία θα πάρει με τη σειρά της τις οριστικές αποφάσεις.

Η Super League 2, πάντως, έχει αποστείλει ήδη εδώ και καιρό την άποψή της στην ομοσπονδία, που είναι να μην υποβιβαστεί κανείς από την «μεγάλη» κατηγορία και να ανέβουν οι 2 ή και οι 4 πρώτοι, ώστε τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα της Super League να αριθμεί 16 ή 18 ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x