Stoiximan Super League

Χαβίτο: «Ο Άρης μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό»

Πεπεισμένος ότι ο Άρης μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Χαβίτο.

Την άποψη ότι ο Άρης μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Χαβίτο μιλώντας σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Ο πρώην άσος των κίτρινων αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα υποστηρίζοντας ότι περιμένει να δει εάν οι ερυθρόλευκοι θα είναι επηρεασμένοι από την αναμέτρηση του για το Europa League.

«Είναι ντέρμπι για εμάς. Είναι ένας αγώνας που θέλουν να παίξουν όλοι και να κερδίσουν. Βέβαια μπορεί να κερδίσει ο Άρης, αν δεν μπορεί γιατί να πάνε κάτω;. Είναι σημαντικό που έπαιξε Europa League ο Ολυμπιακός και θα υπάρχει κούραση. Θα δούμε την φυσική κατάσταση τους, Αυτό θα φανεί στον αγώνα», υποστήριξε στο metrosport.gr και συνέχισε:

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να δω αγώνες, μόνο από ραδιόφωνο και εφημερίδες. Πάντα με ρωτάνε αλλά εγώ ξέρω μόνο αυτούς που βάζουν γκολ και τρώνε κάρτες. Θυμάμαι το εντός έδρας ντέρμπι που κερδίσαμε με δικό μου γκολ. Το πέτυχα εγώ γι' αυτό το θυμάμαι. Με το κεφάλι το έβαλα. Θυμάμαι ένα ακόμη. Χάσαμε 2-3 αλλά παίξαμε πολύ καλά. Το θυμάμαι γιατί ήταν το πρώτο τέτοιο ντέρμπι που έπαιξα εγώ στο «Κλ. Βικελίδης».

Τέλος, σχολίασε για την βαθμολογία... «Αν βλέπεις την βαθμολογία είναι μια χαρά ο Άρης. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα πράγματα, γιατί δεν βλέπω αγώνες. Είναι, πάντως, στην 2η θέση που είχε πολλά χρόνια να το καταφέρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x