Stoiximan Super League

Χάβος: «Δεν δικαιολογείται»

Αδικαιολόγητο χαρακτήρισε ο Μάκης Χάβος το γεγονός πως ο Παναιτωλικός έδειξε αδυναμία στις στημένες φάσεις στην ήττα με σκορ 3-1 από τη SKODA Ξάνθη.

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει όταν είχε τον έλεγχο του αγώνα και στη συνέχεια δέχθηκε γκολ από στημένη φάση στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ο Μάκης Χάβος.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται αφού οι παίκτες του είχαν δουλέψει πολύ σε αυτόν τον τομέα παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ενώ ξεκινήσαμε καλά μέχρι το 35' ήμασταν κυρίαρχοι δημιουργώντας φάσεις, δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση πράγμα το οποίο δεν δικαιολογείται αφού όλη την εβδομάδα δουλέψαμε και στα στημένα και στις σέντρες από τα πλάγια.

Με την έναρξη του β’ μέρους ήμασταν πολύ νωθροί, δεν μπήκαμε καλά και ενώ είχαμε δουλέψει στα στημένα και στις σέντρες από τα πλάγια, δεχτήκαμε πίεση από εκεί και φάγαμε δύο γκολ με τον ίδιο τρόπο.

Κάποια στιγμή μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Ξάνθης θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και να άλλαζε η ροή του αγώνα, όμως σε εμάς δεν μένει κάτι άλλο παρά πολύ δουλειά να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την νίκη της και της εύχομαι καλή πορεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x