Stoiximan Super League

Χάβος: «Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας του με 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά την ισοπαλία του Παναιτωλικού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος, ανέφερε ότι η νίκη ήταν αναγκαία, παρότι δεν ήρθε, και πως δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του.

«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι σήμερα και έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Τα παιδιά το κατάλαβαν και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Οι αντίπαλοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν μόνο δύο σουτ από μακριά. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ με τον τρόπο που το δεχθήκαμε έφερε μια νευρικότητα. Η αντίπαλη ομάδα αμύνθηκε καλά και δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω κανένα παράπονο. Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τι χρειάζεται, προσπαθούν και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε αποφεύγοντας να σχολιάσει την διαιτησία:

«Υπάρχει κανονισμός από την ΕΠΟ και απαγορεύεται να μιλάμε για τη διαιτησία. Νομίζω ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο είδε. Μέχρι το 35? ήμασταν κυρίαρχοι και το είδε και ο κόσμος. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο».

Ολοκλήρωσε τονίζοντας τα λάθη των παικτών, καθώς τις λιγοστές ευκαιρίες που είχε η αντίπαλη ομάδα:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ούτε από τη Λάρισα δεχθήκαμε πολλές φάσεις και νομίζω από τη μέρα που ήρθα, ο Παναιτωλικός έχει δεχθεί γκολ μόνο με πέναλτι, φάουλ και κόρνερ.
Υπήρξα και εγώ ποδοσφαιριστής και ξέρω ότι όταν είσαι σε αυτή τη βαθμολογική θέση υπάρχει μια φοβία. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας σαν ομάδα και δουλεύουμε να τις βελτιώσουμε. Κοιτάμε και τα παιδιά που θα έρθουν να μπορούν να κάνουν τη διαφορά αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x