Stoiximan Super League

Χάβος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Στο δίκαιο του να νικήσει ο Παναιτωλικός τον Ατρόμητο και όχι το αντίθετο που συνέβη στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών τόνισε πως έκαναν την καλύτερη εμφάνιση από τότε που ανέλαβε την ομάδα, πιστεύει πως με τις επιστροφές και τις μεταγραφές δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και τόνισε πως το ποδόσφαιρο είναι σκληρό.

Αναλυτικά: «Σήμερα το σκορ είναι άδικο. Όσοι είδαν το παιχνίδι, αντιλήφθηκαν ότι ο Παναιτωλικός έπρεπε να νικήσει. Ο Ατρόμητος, εκτός της φάσης του Μανούσου που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, απείλησε μόνο με στατικές φάσεις.

Για μένα, τα παιδιά έκαναν το καλύτερο παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα στο Αγρίνιο. Με τις επιστροφές των παικτών και τις μεταγραφές που έγιναν, ο Παναιτωλικός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα».

Και συνέχισε. «Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, κοιτάς να μην το χάνεις. Το γκολ που δεχτήκαμε στο 94’ ΅"πονάει", αλλά έδωσα συγχαρητήρια μετά στους παίκτες μου για την προσπάθεια και ξέρετε ότι το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι σκληρό…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x