Stoiximan Super League

«Χαμόγελα» με Κλωναρίδη, αλλά...

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι, προπονήθηκε κανονικά και ο Γιάννης Αναστασίου τον υπολογίζει στον Παναθηναϊκό ενόψει Πλατανιά. «Πονοκέφαλοι» με Μέντες και Σίλντενφελντ.

Είχαν και ευχάριστα νέα οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού την Τετάρτη. Κι αυτό διότι ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να ξεπερνά οριστικά τις ενοχλήσεις στο πόδι του, κάτι που σημαίνει πως υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, στα Χανιά.

Κι αν από το συγκεκριμένο «στρατόπεδο», ο τεχνικός του τριφυλλιού χαροποιήθηκε, δεν έγινε το ίδιο και με τους υπόλοιπους τραυματίες. Από την μία ο Μέντες Ντα Σίλβα ακολούθησε ειδική θεραπεία, από την άλλη, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Πάντως για τον Ολλανδό υπάρχει αισιοδοξία πως έστω και στο... νήμα, έστω και οριακά θα προλάβει το παιχνίδι με τους Κρητικούς. Όσον αφορά την κατάσταση του Κροάτη, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και αυτή τη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος. Και των δύο η συμμετοχή στην πράσινη αποστολή θα κριθεί την Παρασκευή.

Στα θετικά, το γεγονός πως και ο Εμίρ Μπαϊράμι ανεβάζει στροφές και φαίνεται ότι θα είναι... εντός χρόνου.

Κατά τα άλλα, στο «Απήλιον» έδωσαν το «παρών» και οι πέντε διεθνείς που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων, με τους Καπίνο, Καρέλη, Λαγό, Τριανταφυλλόπουλο και Μαρινάκη να προπονούνται το πρωί και να ξεκουράζονται το απόγευμα. Εκτός έμειναν οι Δώνης, Σταματάκης και Γιαννιτσάνης, λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x