Stoiximan Super League

Κλείνει οριστικά στη Σιβασπόρ ο Χαρίσης!

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Σιβασπόρ είναι ο Χάρης Χαρίσης, καθώς ο Ατρόμητος αποδέχθηκε την προσφορά του τουρκικού συλλόγου και ο παίκτης αναμένεται στην Τουρκία τις επόμενες ώρες.

Μια υπόθεση που αποδείχθηκε… σίριαλ οδεύει σε οριστική κατάληξη, καθώς ο Χάρης Χαρίσης ετοιμάζει βαλίτσες για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Σιβασπόρ.

Ο κεντρικός χαφ του Ατρόμητου ήταν στο στόχαστρο των Κυπελλούχων Τουρκίας εδώ και πολλές εβδομάδες, αλλά οι προτάσεις που είχαν φτάσει στα γραφεία των Περιστεριωτών δεν είχαν ικανοποιήσει με αποτέλεσμα η υπόθεση να φαίνεται ότι όδευε σε… ναυάγιο.

Ωστόσο, οι Τούρκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και τελικά ικανοποίησαν τις απαιτήσεις του Ατρόμητου, που σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από τα… δυτικά του φέρνουν όφελος ύψους 500.000 ευρώ και διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης ύψους 15%.

Στο Περιστέρι έβαλαν τα δεδομένα της υπόθεσης επί τάπητος και θεώρησαν ότι πρόκειται για μια «δίκαιη» συμφωνία από τη στιγμή που ο Χαρίσης θα μπορούσε να υπογράψει ως ελεύθερος τον προσεχή Ιανουάριο.

Μεγάλο ρόλο σε αυτή την υπόθεση έπαιξε και η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Προφανώς, ο 27χρονος ήθελε τη μεταγραφή αυτή, αφού θα του αποφέρει πολύ υψηλότερες αποδοχές από αυτές που έχει τώρα, αλλά είχε ξεκαθαρίσει ότι επιθυμούσε ο Ατρόμητος να ικανοποιηθεί οικονομικά με αυτά που ζητούσε η διοίκησή του, διότι αναγνωρίσει στον απόλυτο βαθμό ένα πράγμα.

Συγκεκριμένα, όταν το περασμένο καλοκαίρι είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού λίγες αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος 2020/21, ο Ατρόμητος του πρόσφερε νέο διετές συμβόλαιο και τον στήριξε απόλυτα στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Έτσι, λοιπόν, Ατρόμητος και Χαρίσης θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, αλλά οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένοι από το «deal» και φυσικά οι σχέσεις τους θα παραμείνουν άριστες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x