Stoiximan Super League

Χάσι για τις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα: «Ίσως να μην ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Στους λόγους της αγωνιστικής πτώσης του Ολυμπιακού και των δύο ισοπαλιών που είχε στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Μπένσικ Χάσι.

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό των τελευταίων αποτελεσμάτων του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα ο Μπέσνικ Χάσι εξήγησε που οφείλεται η αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού και οι δύο ισοπαλίες...

«Μετά από μία περίοδο δυο μηνών πολύ μεγάλης πίεσης ίσως να μην ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι στα δυο τελευταία παιχνίδια για αυτό και δεν πήραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα», ανέφερε κάνοντας λόγο για μια κακή εβδομάδα μέσα στην οποία χάθηκαν τα πάντα.

«Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια. Στην Ξάνθη παίξαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με τον Αστέρα δεν ήμασταν καλοί, είναι μια ομάδα, που δεν μπορείς να την κερδίσεις εύκολα, κλείνεται πάρα πολύ, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες κι όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0 ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε. Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι τους ήμασταν καλύτεροι, δεν τους επιτρέψαμε να μας απειλήσουν καθόλου και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες», κατέληξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x